Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe Genç Gelecek Yaz Okulu Başlıyor

  • İstanbul Gündemi
  • 27.06.2016 - 01:28

Gençlerin 3 aylık yaz tatillerini dopdolu geçirmelerini sağlayacak yaz dönemi eğitimleri Sancaktepe Gençlik Merkezinde ve Şehit Furkan Doğan Gençlik merkezinde başlıyor.

Sanattan yabancı dile, müzikten spora, tiyatrodan sinemaya, Kur´an-ı Kerim´den siyere kadar birçok dalda eğitim görecek olan gençler, hem yaz tatillerini dolu dolu geçiriyor hem de yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Yazın gençler, Sanat Atölyesinde ebru, resim, hat, kaligrafi; Müzik Atölyesinde bateri, gitar, bağlama, keman, ney; Yabancı Dil Atölyesinde İngilizce, Arapça; Kişisel Gelişim Atölyesinde beden/işaret dili, Sinema Atölyesi, Fotoğrafçılık Atölyesi, Kur´an-ı Kerim, Siyer, İlmihal eğitimleri alacak. Kültür sanat branşlarının yanı sıra gençler, sportif faaliyetlerle yüzme, voleybol ve basketbol eğitimlerinden faydalanabilecek.

Ayrıca iki haftada bir yapılacak gezi, piknik, treaking, bisiklet turu gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçirebilecekler.

12. sınıf ve mezun grubu öğrenciler için düzenlenen YGS-LYS eğitimlerinin ön kayıtları da devam etmektedir. Eğitimler, Ağustos ayı itibariyle başlayacaktır.

Sancaktepe Gençlik Merkezinde ve Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezinde devam eden kayıtlar için 15-25 yaş arası gençlerin merkezlere gelerek kayıt yaptırması gerekiyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.