Dolar 34,1312
%-0.2
Euro 37,7721
%-0.15
Altın 2.921,040
%-0.09
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Erdem, Yeni Emniyet Müdürümüz Kenan Kurt´u Makamında Ziyaret Etti

  • İstanbul Gündemi
  • 29.01.2017 - 22:26

Belediye Başkanımız İsmail Erdem, İlçemiz yeni Emniyet Müdür´ü Kenan Kurt´u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

25 Ocak Çarşamba günü Başkan yardımcılarımız Mehmet Genç ve Tarık Yusuf Uçar ile birlikte gerçekleşen ziyarette Başkanımız Erdem yaptığı konuşmasında Polis Teşkilatının önemine değinerek ?Türk Polisi her zaman halkımızın güvenini kazanmış, yurttaşlarımızdan destek görmüştür. Güvenlik hizmetlerinin toplumun katılımıyla, etkin, hızlı ve başarılı biçimde yürütülebilmesi, halkla iletişimin geliştirilmesi, halkın desteğinin ve güveninin sürekli kılınabilmesi ile olanaklıdır. Böylesine kutsal bir görevde ilçemizin yeni Emniyet Müdürlüğünü yürütecek olan Sayın Kenan Kurt´a yeni görevinde başarılar diliyorum? dedi

Emniyet Teşkilatı olarak halkın huzuru ve rahatı için çalıştıklarını dile getiren Emniyet Müdürü Kenan Kurt ise Sancaktepe´yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için, emniyet teşkilatının güvenlik ve huzuru temin çalışmalarının İlçemizde hassasiyetle süreceğini ifade ederek Başkanımız İsmail Erdem´e anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür etti.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.