Dolar 34,1608
%-0.11
Euro 37,7604
%-0.18
Altın 2.920,930
%-0.09
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Erdem, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

  • İstanbul Gündemi
  • 20.01.2017 - 20:50

2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl sonu karne dağıtım töreni Sancaktepe İlkokulunda düzenlenen törenle yapıldı.

20 Ocak Cuma günü gerçekleşen törene Belediye Başkanı İsmail Erdem´in yanı sıra, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem törende yaptığı konuşmasında, eğitimin çok uzun ve yorucu bir süreç olduğunu hatırlatarak, öğrencilerin 2016 - 2017 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamladığını ifade etti. ?Öğretmenlerimizin sizler ve bizler üzerinde hakkı çok fazla? diyen Başkan Erdem, eğitimin bir bakıma amacının memleketimize hizmet etmek olduğunu söyleyerek ?Elbette bir insan üç beş rakamla ölçülemeyecek bir değerdir; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. İşte bu sayede kendinizi değerlendirecek ve geleceğinizi daha güzel bir şekilde inşa edeceksiniz. Şunu da belirtmek gerekir ki notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için ayrı birer değersiniz? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Sancaktepe İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı yarıyıl sonu gösterileri düzenlendi. Öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından çok beğenildi. Programın sonunda Belediye Başkanı İsmail Erdem ve protokol tarafından öğrencilere karneleri ve takdir belgeleri ile birlikte ödülleri verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.