Dolar 34,1596
%-0.11
Euro 37,7398
%-0.23
Altın 2.914,320
%-0.32
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Erdem, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya geldi

  • İstanbul Gündemi
  • 11.01.2017 - 20:19

Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçemizde görev yapan Okul Aile Birliği Başkan ve aileleri ile bir araya geldi.

6 Ocak Cuma günü gerçekleşen toplantıya Başkan Erdem´in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, ilçemizde görev yapan Okul Aile Birliği Başkan ve aileleri katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Sancaktepe´mizin eğitim seviyesini yukarılara çekmemiz lazım. Siz değerli eğitimcilerimizle el ele vererek çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayıp, ülkemizin en iyi üniversitelerine göndermeliyiz? dedi. Başkan Erdem Sancaktepe´de eğitime destek amaçlı adeta seferberlik ilan ettiklerini belirterek, ?Belediye olarak görev süremiz boyunca 17 Bilgi Evi açtık. 40 binden fazla çocuğumuz buralardan yararlanıyor. Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek, en büyük başarı bence bu olur" diye konuştu.

Sancaktepe´de yeni yapılan okullar ve diğer hizmetlerden bahseden Erdem, okulların eksikliklerinin giderilmesi noktasında fiziki manada belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, eğitime gönülden verdikleri hizmetlerden dolayı okul aile birliği başkanlarına teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.