Dolar 34,1558
%0.06
Euro 38,2859
%0.11
Altın 2.935,230
%0.06
Bist-100 9.733,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Danış: ‘Ramazan ayı vesilesiyle gönüllerimiz birleşecek’

  • İstanbul Gündemi
  • 22.03.2023 - 16:05

11 Ayın Sultanı’nın tüm insanlık için huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan Danış, ‘kardeşlik’ vurgusu yaptı.

“KARDEŞLİK ORTAMININ TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNDE OLUŞMASI İÇİN ÇABA HARCAMALIYIZ”

“Geleceğe olan inancımızı, ümidimizi her daim güçlü şekilde korumalı, her şeyden önemlisi hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması için çaba harcamalıyız. Buna da depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza yapacağımız yardımlardan ve vereceğimiz desteklerden başlayabiliriz. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan yardıma ihtiyaç duyan insanlara destek olalım.”

“İBADETLERİN ALLAH KATINDA KABUL OLMASINI DİLİYORUM”

“11 Ayın Sultanı, mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Dünya genelinde sağlık ve savaşların insanı ciddi şekilde tehdit etse de bu mübarek günlerde gönüllerimizin bir ve beraber olduğuna inancım sonsuzdur. İnşallah bu zor günleri elbirliğiyle aşıp, eski günlere yaşamaya Cenab-ı Allah bizlere nasip eder. Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle dualarımızla gönüllerimiz birleşecek. Şimdiden tutacağınız oruçların ve yapacağınız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını diliyorum. Bu duygularla Ramazan ayının Türk-İslam dünyasına, ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum.”

 

Naz Aydemir – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.