Dolar 34,1603
%0.07
Euro 38,2385
%-0.02
Altın 2.924,320
%-0.31
Bist-100 9.711,00
%-1.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kurşun: ‘On bir ayın sultanı milletimize bereket ve huzur getirsin’

  • İstanbul Gündemi
  • 22.03.2023 - 14:39

Ramazan ayının dini öneminin yanı sıra farklı alanlarda da birçok öneminin olduğunu söyleyen Başkan Kurşun, dayanışma ve paylaşma vurgusu yaptı.

“DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA RUHUNUN ORTAYA ÇIKTIĞI ÖZEL BİR AYDIR”

“Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan... 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı; hem dini, hem sosyal hem de kültürel hayatta önemli bir yere sahip olması dolayısıyla, aziz milletimizin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı özel bir aydır. Ramazan ayı, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı kutsal bir aydır.”

“TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Bu mübarek ayın hürmetine, geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız ve halen daha etkisini hissettiğimiz deprem felaketlerinin bir benzerinin yaşanmamasını niyaz ediyorum. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mağfiret, bolluk ve bereket ayı olan bu ay, yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran, mucizelerle dolu bir aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, milletimize bereket, sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Sarıyerli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.