Dolar 34,2175
%0.03
Euro 37,8515
%0.2
Altın 2.923,030
%-0.22
Bist-100 9.184,00
%-1.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bakan Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve Başkan Hasan Can, Ümraniyeli Gençler İle Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 29.03.2017 - 23:10

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve Başkan Hasan Can, Ümraniyeli gençlerle bir araya gelerek referandumu konuştu.

Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın yanı sıra; Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, AK Parti Ümraniye Genlik Kolları Başkanı Rıdvan Kanarya, muhtarlar ve Ümraniyeli gençler katıldı.

Ümraniye AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Kanarya ve Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, gündeme dair birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasını gerçekleştirdi. 15 Temmuz sürecini ve o gece gençlerin kahramanlıklarını dile getiren Başkan Hasan Can, ?Gençler bu ülkenin en büyük hazinesidir. O gece bu ülke yeni Seyit Onbaşılar ve Nene hatunlar yetiştirdiğini gördü? dedi. Başkan Hasan Can konuşmasının son bölümünde Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sisteminden bahsetti.

Daha sonra konuşmalarını gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, bakanlığın 15 yıldır kesintisiz devam eden hizmetlerinden bahsetti. Bakan Sayan Kaya, ?Çocuklarımızın geleceği için daha güçlü Türkiye için hep beraber evet diyeceğiz? dedi. Bakan Sayan Kaya konuşmasının son bölümünde, 15 Temmuz darbe girişiminden ve 16 Nisan´da yapılacak olan referandumdan bahsederek ?Türkiye referandumdan sonra daha güçlü bir ülke olacaktır? dedi ve sonrasında gençlerin sorularını yanıtladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.