Dolar 34,0429
%-0.06
Euro 37,8562
%-0.13
Altın 2.794,180
%-0.31
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atölyesinde yaptığı oyuncaklarla çocukların yüzünü güldürüyor

Atölyesinde yaptığı oyuncaklarla çocukların yüzünü güldürüyor

Trabzon'un Şalpazarı ilçesindeki ikamet eden 63 yaşındaki emekli Orman Mühendisi Musa Akkaya, öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Akkaya, kendisine ait atölyede yaptığı oyuncakları çocuklara dağıtıyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.02.2024 - 13:42

İlçedeki atölyesinde ahşaptan katlanabilir masa, tabure ve sehpa yapan Akkaya, ürünlerden kalan atık parçalardan ise çeşitli oyuncaklar yapıyor.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER

Akkaya, Okul Müdürü Abdülkadir Uzun, sınıf öğretmeni Sıdıka Köse ve okul aile birliği başkanıyla oyuncakların dağıtımını yaptı. Okul Müdürü Uzun, Milli Eğitim Bakanlığının "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" kapsamında birinci sınıfta eğitim gören öğrencileri Muhammet Emir Gülay'ın dedesinin yaptığı el emeği oyuncakları hediye ettiğini söyledi.

“HİÇBİR ÜCRET TALEP ETMEDEN DAĞITIYORUM”

Akkaya ise çocukları çok sevdiğini belirterek, "Benim torunum da bu okulda okuyor. Okula başladığı zaman ona 200 oyuncak yapıp ziyaretine geleceğimi söylemiştim ama kaza geçirdim, gelmek bugüne gelmek nasip oldu. Kendi atölyemde yaptığım oyuncakları değişik okullara hiçbir ücret talep etmeden dağıtıyorum" diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.