Dolar 34,2074
%0
Euro 37,8391
%0.17
Altın 2.914,700
%-0.51
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Üsküdar Tempo Artırdı

  • İstanbul Gündemi
  • 25.03.2017 - 15:45
AK Parti teşkilatları içinde referandum için ilk defa sahaya inen teşkilat olan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, 16 Nisan´a sayılı günler kala tempo artırdı. İhsan Sorar başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi´nin (SKM) planladığı programlar, her gün intizamlı bir şekilde yerine getiriliyor.  
MALATYALILAR ?EVET´ DEDİ
AK Parti Üsküdar SKM programı dahilinde gerçekleştirilen Malatyalılar Buluşması, Mehmet Çakır Spor ve Kültür Merkezi´nde yapıldı. Üsküdar´da ikamet eden Malatyalıların geniş katılım gösterdiği buluşmaya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Azmi Ekinci, Osman Boyraz ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı.
SİNOP ?EVET´DE BİRLEŞTİ
24 Mart Cuma akşamı gerçekleşen bir başka programda ise Sinoplular bir araya geldi. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Azmi Ekinci, Osman Boyraz ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen´in katıldığı programa yaklaşık bin 200 Sinoplu da iştirak etti. Boğaziçi Yaşam Merkezi´ndeki programda konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ?16 Nisan´da sadece 18 madde için oy kullanmayacağız. 16 Nisan´da aynı zamanda Türkiye´de vesayet rejimi devam etsin mi etmesin mi, ona karar vereceğiz. Sinoplu hemşehrilerimiz şimdi size soruyorum. Türkiye´de vesayet rejiminin son bulmasını istiyor musunuz?? diye sorunca, ?Evet? cevabını aldı. İstanbul Milletvekilleri Azmi Ekinci ve Osman Boyraz da yaptıkları konuşmalarla 16 Nisan´da verilecek ?evet´in önemine vurgu yaptılar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.