Dolar 34,2074
%0
Euro 37,8391
%0.17
Altın 2.914,700
%-0.51
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe´de Şehit Ömer Halisdemir adına kros yarışması düzenlendi

  • İstanbul Gündemi
  • 24.03.2017 - 18:21

Sancaktepe Belediyesi tarafından 15 Temmuz gecesi FETÖ´nün darbe girişiminde 30 kurşun yiyerek Şehit olan kahraman Astsubay Ömer Halisdemir adına düzenlenen kros yarışması Belediye Başkanı İsmail Erdem´inde katılımıyla gerçekleşti.

20 Mart Pazartesi günü Aydos Orman alanında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimize madalya ve çeşitli hediyeler Belediye Başkan İsmail Erdem ve protokol tarafından takdim edildi. 

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsmail Erdem, "Şehit kahraman Astsubay Ömer Halisdemir´i anmak ve ismini yaşatmak amacıyla Sancaktepe Belediyesi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bu anlamlı yarışmayı düzenledik.15 Temmuz kahramanlarımızdan Şehit Ömer Halisdemir, vatan millet sevdalısı herkes gibi hainlere geçit vermemiş, şehadete ulaşacağını bile bile o hainleri karargah içerisine sokmamış ve asker görünümlü rütbeli teröristi alnının ortasından vurmuştur. Böyle bir kahramanın adını yaşatmak için Sancaktepe Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.