Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Sarıyer’den gündem olan video hakkında basın açıklaması

  • İstanbul Gündemi
  • 18.02.2023 - 20:26

Söz konusu videoda genç kadının ‘bırakın’ çığlıkları duyulurken, olaya şahit olan bazı vatandaşların tepkisi de görüntülerde yer aldı. Konuyla ilgili birçok iddia ortaya atılırken, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olayın iç yüzünü anlatan bir basın açıklaması yaptı.

Yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“14 Şubat Salı günü, yaşadığı zorluklar nedeniyle psikolojik sorunları olduğunu düşündüğümüz genç bir kadın, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın önünden geçerken, bir anda bağırmaya başlamış ve attığı taşla ilçe başkanlığımızın camını kırmıştır. Görevli polis memuru ve o an ilçe binamızda bulunan partililer, genç kadının ilçe binamıza; kendisine ve afetzedelere yardımda bulunmak için o an ilçe binamızda bulunan yardımsever vatandaşlarımıza daha fazla zarar vermesine engel olmak amacıyla müdahalede bulunmuştur.

Konu emniyete intikal etmiş, genç kadının ifadesi alınarak savcılığa sevk edilmiştir. Bu müdahale anı çevredeki bazı vatandaşlarımız tarafından kayıt altına alınmış ve olayın üzerinden günler geçtikten sonra gerçek olmayan ifadelerle sosyal medyada kullanılmıştır. Konun muhatabı olan; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, genç kadın, emniyet güçleri ve savcılıktan hiçbir bilgi alınmadan, hiçbir dayanağı olmadan yapılan bir kaç yayında, hiçbir gerçekliği olmayan ifadeler kullanılması üzerine olayın aslını yukarıda bilgilerinize sunma ihtiyacı doğmuştur.

Bilgilerinize saygılarımızla...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.