Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti'den istifa eden Eşref Fakıbaba'ya ateş püskürmüştü!

  • İstanbul Gündemi
  • 23.10.2022 - 10:54

Bu paylaşımın ardından Tatlıses‘in 2017‘de Fakıbaba için yaptığı paylaşım gündem oldu. AK Parti‘den istifa eden Eşref Fakıbaba‘ya ateş püsküren İbrahim Tatlıses geçmiş paylaşımını silmeyi unuttu

PAYLAŞIMINI SİLMEYİ UNUTTU!

Bu paylaşım sonrası Tatlıses‘in 2017 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak atanan Ahmet Eşref Fakıbaba‘yı tebrik ettiği paylaşım gündem oldu. Söz konusu paylaşımında Tatlıses‘in, ‘Sevgili hemşehrim Ahmet Eşref Fakıbaba‘yı bakanlığından dolayı tebrik ediyorum. Sayın Bakanım çok mutlu oldum, başarılar diliyorum.’ ifadelerini kullandığı görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Fakıbaba sosyal medyada yaptığı açıklamada, ‘2003‘te üyesi olduğum Ak Parti‘de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için ana oy veren hemşerilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.’ ifadelerini kullanarak istifa ettiğini duyurmuştu.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.