Dolar 34,0090
%-0.15
Euro 38,0108
%0.28
Altın 2.826,790
%0.85
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Dilan Çıtak Tatlıses ile İbrahim Tatlıses uzun zamandır küstü!

  • İstanbul Gündemi
  • 12.10.2022 - 10:51

Tatlıses ile Dörter‘in şahitleri ise Tan Taşçı, Erhan Bayrak ile Polat Yağcı oldu. Aralarında Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Berkay, Baha, İdo Tatlıses, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin olduğu davetliler gece boyunca çiftin aşkına tanıklık etti.

‘18 KERE PROVA YAPTIM’

Tatlıses, ‘Biz aslında tarihi ayarlamıştık ama her şeyi son 30 güne bıraktık. Düne kadar gelinlik provaları devam etti ve 18 kere prova yaptım.’ diyerek, güldü.

‘MÜKEMMEL BİR ATMOSFER’

Birlikte uzun bir yola girdiklerini ifade eden Dörter, ‘Bügün bu uzun yolu taçladırdık. Çok mutluyuz. Her şey çok güzel, ailelerimiz burada. Mükemmel bir atmosfer var burada.’ şeklinde konuştu.

‘ARADAN 8 YIL GEÇTİ AMA HALA ÇOK HEYECANLIYIZ’

Çıtak ise, ‘Pandemi girdi araya ama böyle olması daha güzel oldu. Her şey çok güzel ve çok mutluyuz. Aradan 8 yıl geçti ama hala çok heyecanlıyız.’ açıklamasını yaptı. Dilan Çıtak Tatlıses, ardından, ‘Düğüne herkes geldi. Nikah şahitlerimiz Tan Taşçı, Erhan Bayrak ve Polat Yağcı oldu.’ dedi.

DÜĞÜNDE TATLISES‘İN ‘HAYIR!’ DAMGASI

Ayrıca geceye ünlü türkücü, damgasını vurdu.  Nikah memuru, Dilan Çıtak‘a, ‘Levent Dörter‘i eş olarak kabul ediyor musun?’ sorusunu yöneltti. Tam bu sırada araya giren İbrahim Tatlıses, kızının yerine ‘Hayır!’ cevabını verdi. Davetliler kahkahaya boğulurken, o anlar da sosyal medyada paylaşıldı.

‘İBRAHİM TATLISES BENİ EVLADI GİBİ SEVDİ’

Dörter ardından, ‘İbrahim Tatlıses‘ten kız istemenin zorlukları vardı ama beni evladı gibi sevdi. O zorlukları aştım.’ şeklinde konuşmuştu.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.