Dolar 34,1481
%0.04
Euro 37,9840
%0.18
Altın 2.884,410
%-0.03
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zafer Partisi lideri Özdağ ile Kılıçdaroğlu arasında kritik görüşme!

Zafer Partisi lideri Özdağ ile Kılıçdaroğlu arasında kritik görüşme!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

  • İstanbul Gündemi
  • 19.06.2023 - 16:53

CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmede, CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak da bulundu.

ÖZDAĞ: “İADE-İ ZİYARETTE BULUNMAK İSTEDİM”

Seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'nun, Zafer Partisi’ni iki kez ziyaret ettiğini ve önemli görüşmeler yaptıklarını hatırlatan Özdağ, “Sayın Genel Başkan seçim süresinde Zafer Partisi’ni iki kez ziyaret etmişti ve önemli görüşmeler yapmıştık. Seçimlerden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim ve bu değerlendirmeyi hem de iade-i ziyarette bulunmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu. Teşekkür ederim, nazik daveti için. İçeriye girerken Sayın CHP Sözcüsü, “Aman dikkat edin yerler kaygan burada.” dedi. Biz de gülümsedik sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık” dedi.

KILIÇDAROĞLU: “YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİNİ BİRLİKTE DEĞERLENDİRDİK”

Kılıçdaroğlu da görüşmenin güzel geçtiğini belirterek, "Tabii iki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Türkiye'nin sorunlarını, Orta Doğu'yu, dünyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel yönetimleri, yerel yönetim seçimlerini birlikte değerlendirdik” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.