Dolar 34,1111
%0.28
Euro 38,1246
%0.18
Altın 2.872,990
%1.54
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yavuz Ağıralioğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! ‘Kılıçdaroğlu Alevi olduğu için...’

Yavuz Ağıralioğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! ‘Kılıçdaroğlu Alevi olduğu için...’

27. Dönem Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti’den ayrılmadan önce TBMM’de yaptığı basın açıklamasından bir kesiti sosyal medya hesabından paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.05.2023 - 14:15

İYİ Parti’den istifa etmeden önce Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkmasının nedenlerine ilişkin ortaya çeşitli iddialar atılmıştı. Ağıralioğlu da bunun üzerine TBMM’de bir basın açıklaması yapmıştı.

AĞIRALİOĞLU PAYLAŞTIĞI VİDEODA ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“Yavuz Ağıralioğlu Kemal Kılıçdaroğlu’n Alevi olduğu için, HDP’ye de Kürtlere karşı olduğu için karşı çıkıyor’ diyorlar. Benim adım Yavuz Ağıralioğlu. Babası, dedesi bu topraklara kalbiyle bağlı bir ailenin evladıyım. Çocuklarımı da devletini, milletini canından aziz bilen herkese hizmet etme mesuliyetiyle yetiştirmeye çalışıyorum. Kim diyorsa ki ‘Yavuz Ağıralioğlu Kemal Kılıçdaroğlu’n Alevi olduğu için, HDP’ye de Kürt olduğu için karşı çıkıyor’ diye namussuzdur, alçaktır.  Kim diyorsa ki benim itirazlarım anlamından çıkarıp bu topraklarda millet varlığımızın, sarsılmaz beraberliğimizin ayrılmaz parçalar olan Aleviler ve Kürtler üzerinden siyasi değerlendirmelerimi insanların haysiyetini ve onurunu rencide edecek şekle dönüştürüp siyasi bir polemik oluşturuyorsa Allah’ın laneti onların üzerine olsun. Yavuz Ağıralioğlu, vatanına, milletine bağlı Kürt’e, Alevi'ye kurban olsun! Ömrüm bu hatta durdu. Bundan sonra da aynı hatta duracağım.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.