Dolar 34,1908
%0.21
Euro 37,0991
%0.11
Altın 2.979,890
%0.86
Bist-100 9.002,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatandaş istedi, Başkan Mevlüt Öztekin sorunu çözdü!

Vatandaş istedi, Başkan Mevlüt Öztekin sorunu çözdü!

Kağıthane'nin Seyrantepe Mahallesi sakinlerinin Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'den talebi üzerine mahalleyi Merkez'e bağlayan Zehra Sokak yolu iki haftada tamamlanarak hizmete açıldı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.02.2024 - 10:37

Seyrantepe Mahallesi'ni Merkez'e bağlayan Zehra Sokak, yeni yoluna kavuştu. Yolun açılışına Kağıthane Belediyesi ev sahipliği yaparken Başkan Öztekin, Kaymakam Niyazi Erten, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve çok sayıda vatandaş açılışa katıldı.

“GÜVENLİ VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRDIK”

Programda konuşan Başkan Öztekin, ''Bugün açılışını yaptığımız Zehra Sokak'ın hiç kaldırım yoktu. Yayaların güvenle yürüyebileceği 500 metre uzunlukta, 2 metre genişlikte sıfır bir kaldırım yaptık. 1.000 ton asfaltla yolunu yeniledik. Yağmur suyu kanalları ile altyapıyı güçlendirip sel baskınlarının önüne geçtik. 16 adet dekoratif aydınlatmalarla güvenli ve estetik bir görünüm kazandırdık'' dedi.

BAŞKAN ÖZTEKİN'E TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Miraç Gür ve beraberinde vatandaşlar hizmetten dolayı Başkan Öztekin'e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, yolun yapım sorumluluğunun İBB'de olduğunu ancak ilgisiz kaldığını, sonrasında sorunu Kağıthane Belediyesi'nin çözdüğünü ifade etti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.