Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Üsküdar Kaymakamlığı´ndan Şehitleri Anma Programı

  • İstanbul Gündemi
  • 27.03.2016 - 16:34

Üsküdar Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma gününde Şehit-Gazi yakınlarını ve Gazileri yemekli olarak düzenlenen programda misafir etti.

Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen gecede Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve eşleri tüm masaları tek tek ziyaret ederek, tüm misafirlere hoş geldiniz dediler. Geceye eşi ile birlikte katılım gösteren Belediye Başkanı Hilmi Türkmen´de aynı şekilde tüm misafirlere hoş geldiniz dediler.

Şehitleri Anma gününde Şehit ve Gaziler onuruna düzenlenen gecenin programı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Sonrasında Üsküdar Müftülüğü´nden bir grup; marşlar ve ilahiler okudular. Protokol konuşmalarına geçildi. Sırasıyla; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar ve "davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli misafirlerimize bir kez daha hoş geldiniz" dediler. Protokol konuşmaları sonrasında; ortaöğretim öğrencisi bir kız çocuğu; şehittin anasına mektubunu seslendirdi.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir´inde katılım gösterdiği geceye, Kaymakamlık, Belediye, Emniyet, Milli Eğitim, Müftülük yönetici ve başkan yardımcıları ve rütbelilerinin de katılımı gözlendi.

Şehitler Anısına düzenlenen gece Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir´in yaptığı dua ile nihayet buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.