Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye'nin DEVA'sı dur durak bilmiyor

  • İstanbul Gündemi
  • 05.08.2022 - 23:22

Ümraniyeli hemşehrileriyle sık sık bir araya gelen DEVA Partisi Ümraniye Başkanlığı, çalışmalarına hızla devam ediyor. Esnaf ziyaretleri ve park buluşmaları düzenleyen DEVA Partisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

DEVA PARKTA

İlçenin parklarında vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, Ümraniyeliler‘in dertlerini dinliyor. ‘DEVA Parkta‘ etkinliğiyle park park geziliyor ve vatandaşlarla bir araya geliniyor. Ümraniyeliler‘le bir araya gelen DEVA, yoğun ilgiyle karşılanıyor.

200 ESNAF ZİYARETİ

Esnaf ziyaretine hız kesmeden devam eden DEVA Partisi Ümraniye, yaklaşık 200 esnafa ziyarette bulundu. Ümraniye‘de bulunan Tavukcuyolu Caddesi, İkbal Caddesi, Alemdağ Caddesi, Mithatpaşa Caddesi ve Küçüksu Caddesi esnaflarına misafir oldular. Genel Başkan Ali Babacan‘ın selamlarını iletip, hazırladıkları hediyeleri ilettiler.

 

BAŞKAN KELEŞ, ‘AMACIMIZ ÜMRANİYE‘NİN DEVASI OLABİLMEK‘

Gerçekleştirdikleri çalışmalar ve saha programlarıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Keleş, ‘Kurulduğumuz günden bu yana, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla beraber Ümraniye‘mizin her alanında olmak için çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz. Amacımız Ümraniye‘nin devası olabilmek. Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde, hem ülkemize, hem İstanbul‘umuza hem ilçemize daha refah daha güzel daha mutlu koşullar altında bir hizmet sunabilmek. Ümraniyeli hemşehrilerimizle her alanda bir araya gelmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan güzel geri dönüşler alıyoruz. DEVA Partisi‘ne yoğun bir ilgi var. Bunlar bizi mutlu ediyor. DEVA Partisi olarak kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız.‘ diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.