Dolar 34,1235
%0.08
Euro 38,0455
%-0.13
Altın 2.888,750
%0.48
Bist-100 9.899,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ümraniye'de ‘Zamanın İlmekleri’ Yıl Sonu Sergisi

Ümraniye'de ‘Zamanın İlmekleri’ Yıl Sonu Sergisi

Ümraniye'de çeşitli branşlarda kurs alan kursiyerlerin ürettiği ürünler, "Zamanın İlmekleri" konulu yılsonu sergisinde görücüye çıktı. El emeği ürünler büyük beğeni kazandı.

  • İstanbul Gündemi
  • 23.06.2023 - 11:08

Serginin açılışına; eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı.

EV TEKSTİLİ, HAZIR GİYİM, KALİGRAFİ, İĞNE OYASI...

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında çeşitli branşlarda eğitim gören kursiyerlerin eserleriyle oluşturulan "Zamanın İlmekleri" konulu yılsonu sergisi açıldı. Sergide; resim, kat'ı sanatı, dekoratif sepet örücülüğü, ev tekstili, hazır giyim, kaligrafi, iğne oyası, kitre bebek ve şiş ve tığ örücülüğü ve takı tasarımı gibi birçok farklı branşta üretilen ürünler sergileniyor.

“KURSİYERLERİMİZE, HOCALARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Serginin açılışında konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye'de Kadın ve Aile Müdürlüğümüzün zamanın ilmekleri adlı sergimizde el emeği göz nuru ürünler var. Öncelikle kursiyerlerimize, hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ellerine yüreklerine sağlık, hakikaten Ümraniye'de kültürde sanatta önemli işler yapıyorlar. Sessiz bir şekilde devam ediyoruz. İstanbul Havalimanında da bu ürünler oluşturulan dükkan ile müşterilere ulaşıyor” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.