Dolar 34,1863
%-0.03
Euro 37,8386
%0.03
Altın 2.907,480
%-0.55
Bist-100 9.057,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesinden İlçe Emniyet Müdürlüğüne Destek

  • İstanbul Gündemi
  • 18.02.2017 - 00:33

Ümraniye Belediyesinden İlçe Emniyet Müdürlüğüne Destek

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Ümraniye Belediyesi, denetimlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün araçlarını yeniledi.

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların huzuru, güvenliği ve daha hızlı hizmet almasını sağlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 araç, 4 motorsiklet ve 1 minübüs ile Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün araçlarını yeniledi. Araç teslim törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Mesut Özdemir ve Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile Ümraniye Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürü Furkan Kayaduman ve polis memurları katıldı.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun; Ümraniyemizin güvenliği ve huzuru için teşkilatımıza yapmış olduğu katkılardan dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´a teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Teslim töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ?Tahsis ettiğimiz 23 araç 4  motosiklet ve 1 minibüs ile ekipler vatandaşlarımıza daha hızlı ve güvenli hizmet verecek. Ümraniyemizin güvenliğine katkı sağlamak bizi mutlu ediyor. Rabbim daha iyi ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun? diyerek; bugün, İBB´den geçecek, Kazımkarabekir, Dumlupınar, Elmalıkent, Topağacı, Hekimbaşı ve İnkılap mahallelerinde kalan 2B alanlarının 1/5000´lik planları hakkında da bilgi verdi.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, ?Her yıl Ümraniye Emniyet Müdürlüğüne araç gereç bakımından her türlü maddi ve manevi desteğinden dolayı başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere Ümraniye Belediyesine çok teşekkür ediyorum? dedi.

?Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, zamanı hizmete dönüştüren belediye başkanıdır? diyerek sözlerine başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, ?Ümraniye muhteşem hizmetlerin yapıldığı bir ilçedir ve her kesime duyarlılığı konusunda hep zirvededir. Özellikle toplumsal anlamda huzurumuzu ve güvenliğimizi sağlayan Emniyet Teşkilatımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´a teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.