Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesi’nden tek tek evlere iftar yemeği

  • İstanbul Gündemi
  • 29.03.2023 - 11:28

Her yıl ilçe genelinde kurulan iftar çadırlarını deprem bölgesinde kuran Ümraniye Belediyesi, gönül sofrasını bu kez afette büyük yıkıma uğrayan Kahramanmaraş’ın Onikişubat’a kurdu.

İFTARLIKLAR KAPALI PAKET İÇERİSİNDE

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın selamıyla ziyaret edilen ailelere; kavurma, pilav, baklava, zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, reçel, hurma ve kolonya ikram ediliyor. Ümraniye Belediyesi ayrıca, iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlar için de metro istasyonlarının girişlerinde kumanya dağıtıyor. Vatandaşlar paket içerisinde yer alan sandviç, meyve suyu, su ve hurma ile iftarlarını açıyor.

“ÜMRANİYE BELEDİYESİ OLARAK TÜM İFTAR ORGANİZASYONLARIMIZI ONİKİŞUBAT’A KAYDIRDIK”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Maalesef bu yıl buruk bir Ramazan yaşıyoruz. Yaşadığımız depremler hepimizi derinden sarstı. Ümraniye Belediyesi olarak tüm iftar organizasyonlarımızı Onikişubat’a kaydırdık. Ramazan’ın ilk iftarını da orada Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle afetzede kardeşlerimizle gerçekleştirdik.  İki yıldır pandemi, bu yıl da Kahramanmaraş Depremleri’nden dolayı Ümraniyeli komşularımızla bir araya geldiğimiz iftar sofralarını kuramıyoruz. Biz de hemşehrilerimizin gönüllerini almak için bu sene de iftariyelik malzemeler hazırlayarak, iftar sofralarını evlere kuruyoruz. İnşallah depremin yaralarını en kısa zamanda sarar ve özlediğimiz o iftar sofralarını yeniden kurarız. Tüm komşularıma hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.