Dolar 34,1303
%0.06
Euro 38,2253
%0.15
Altın 2.922,290
%0.26
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesi’nden öğrencilere bilgilendirme semineri

  • İstanbul Gündemi
  • 15.10.2022 - 12:57

Düzenlenen seminerde Erasmus+ programının ve tanıtımı gerçekleştirilerek, gençlere Avrupa Dayanışma Programı (ESC) gibi daha birçok konu hakkında bilgilendirme yapılıp yurtdışında gönüllülük fırsatları anlatıldı. Gerçekleştirilen seminerin ardından öğrenciler Üsküdar‘a giderek Valide Sultan Gemisi ile boğaz gezisi gerçekleştirdi.

Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi

Öğrenciler çay ve simit ikramı ile birlikte boğazın tadını doyasıya çıkardı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım boğaz gezisine katılım sağlayarak öğrencilerle bir araya geldi. Gerçekleşen boğaz turunun ardından bilgi yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmasında başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

“Eurodesk programının temsilcisi olduk”

Boğaz gezisinde açıklamalarda bulunan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Biz Ümraniye Belediyesi olarak Erasmus‘la ilişkili Eurodesk programının temsilcisi olduk. Türkiye Ajansı bu programı Ankara‘ya gitmeden temsilci olarak bize verdi. Yani bizim Anadolu yakasında olsun, İstanbul‘da olsun gençlerimiz yurt dışıyla Erasmus programına veya okullarımız katılmak istiyorlarsa bizim aracılığımızla bu programı beraberce tanzim edip düzenleyip erasmus programını geliştirebiliyoruz. Gençlerimiz maşallah pırıl pırıl. Biz de onlara belediyemiz olarak yardımcı oluyoruz” dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.