Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesi’nden girişimcilere destek

  • İstanbul Gündemi
  • 17.04.2023 - 10:55

Cube Incubation merkezinde gerçekleşen imza töreni, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. İsrafil Kuralay, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Torlak ve Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

YENİ AR-GE PROJELERİ GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLECEK

İmzalanan protokolle Ümraniye Uydu Kuluçka Merkezi üyesi olan girişimcilerden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda; genç girişimcilere her türlü destek sağlanacak. Girişimciler, üniversite içerisindeki laboratuvar, kütüphane, atölye gibi imkânlardan yararlanabilecekler. Ümraniye Uydu Kuluçka Merkezi bünyesinde faaliyet gösterecek olan girişimciler, Ar-Ge odaklı çalışmalar, ürün ve uygulamaların tasarlanması, geliştirilmesi, üretilmesi aşamalarında mevcut projelere katkı sağlanması ve yeni Ar-Ge projeleri geliştirilmesi için ortak çalışmalar yürütecek.

“TÜRKİYE’Yİ DAHA GÜÇLÜ YAPMAK İÇİN EĞİTİM ALACAKLAR”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, imzalanan Ümraniye Uydu Kuluçka Protokolü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin yarınlarını inşa etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bilim ve teknoloji alanında her türlü katkıyı sunmaya devam ediyoruz. Çünkü gençlerimizi önemsiyoruz. Genç girişimcilere her konuda destek olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kuluçka Merkezi’nin de bilim ve teknoloji alanında sürdürülebilir yapıda faaliyet göstermesini sağlamak için gerekli adımları attık. Gençlerimiz dijital çağa burada hazırlanacak ve yarının dünyasında Türkiye’yi daha güçlü yapmak için eğitim alacaklar” dedi.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.