Dolar 34,1117
%0.01
Euro 38,1830
%0.04
Altın 2.914,400
%-0.01
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Uğur Aslan yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı!

  • İstanbul Gündemi
  • 27.03.2023 - 12:22

Kahramanmaraş merkez üssünde gerçekleşen deprem, tam 11 ili etkisi altına aldı. Depremde yakınlarını kaybeden ünlü sanatçı Uğur Aslan, deprem bölgesinde yaşadığı anları katıldığı bir televizyon programında anlattı. Hatay'da yaşayan abisi, yengesi ve yeğenlerini kaybeden Uğur Aslan, deprem sürecini anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı.

‘DEPREMDEN AİLEMDEN 11 KİŞİYİ KAYBETTİM’

Kanal D'de yayınlanan bir programda, yaşadığı anları anlatan Uğur Aslan; deprem felaketi hakkında konuşurken göz yaşlarına hakim olmadı. Uğur Aslan yaşadıklarını şöyle anlattı; ‘Depremde ailemden tam 11 kişiyi kaybettim. İnsan öyle bir felaketin içerisine felaketten teselli bulmayı da öğreniyor. Kesinlikle telafi edilebilecek bir şey değil. Yaşanan felaketi savaş gibi görüyorum. Sürekli deprem bölgesine gidiyorum. İyileştirebilmek için birilerine dokunma çabası içerisindeyim. Depremi, yeğenmin ’Amca lütfen yardım et, enkazdan çıkamıyorum' demesi ile öğrendim. Bir süre sonra ise, yeğenim enkazdan çıktı. 2. günün akşamında ise diğer yeğenimle beraber yola çıktık. Onun abisi de benim abim de depremde enkazda. Böyle acayip bir hikayeden bahsediyorum. 15 milyon insan bu depremden etkilendi. Çok zor bir durummuş' dedi.

‘GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI’

Sosyal medyada deprem bölgeleriyle ilgili yapılan çalışmalara tepki gösteren Uğur Aslan, sözlerine şu şekilde devam etti; ‘Çok ciddi bir sınav veriyorsunuz. Bu süreçte biraz sükunet etmek ve merhamet göstermek lazım. Bir başkasına ne kadar katkı sağladığınız ile ölçülüyorsunuz. Orada insanlar neler yaşıyor? Geçen sene evlenen yeğenimin gelinliğine sarıldığını mı anlatayım burada? Bir şeylerler söylerken lütfen dikkat edin. Zaten her şeyimiz paramparça oldu. Yardım etmek istemeyebilirsiniz. Yaşadığımız acılar bu kadar basit değil. Ev kirası için, 7.500 TL’ye anlaştığım adam, öğlen saatlerinde bana kirayı 8.500 TL'ye çıkardığını söyledi. Demek ki insanların vicdanları satılıkmış' dedi. Daha sonra ise, Hüsnü Şenlendirici klarnet çalarken; Uğur Aslan'ın ağladığı anlar kameralara yansıdı.

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.