Dolar 34,2335
%0.26
Euro 37,7883
%0.04
Altın 2.932,110
%0.56
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Tuzla’nın Saadet’i divan toplantısında!

  • İstanbul Gündemi
  • 26.09.2022 - 09:41

Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı, İlçe divan toplantısı gerçekleştirdi. Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç ve Başkan Dikici‘nin yönetiminde gereçekleşen toplantıya başlanılmadan önce Şehitler ve Gaziler için Fatiha okundu. Toplantı  daha sonra Başkan Kılıç’ın konuşmasıyla devam etti.

KILIÇ, ‘İCRAAT YAPMAK İÇİN İKTİDAR OLMAMIZ LAZIM’

Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç konuşmasında, ’Biz CHP ile 1974‘te koalisyon hükümeti kurduğumuz zaman Kıbrıs‘ta soydaşlarımızın katledilmesini önledik. 1980‘den önce 200 fabrikanın temelini attık, 70‘ ten fazla fabrikayı hizmete açtık. Refahyol iktidarı ile D-8‘leri ve Havuz sistemini kurduk. İcraat yapmak için iktidar olmamız lazım.’ ifadelerini kullandı.

ÇEŞİTLİ KONULARA DEĞİNDİLER

Toplantıda ayrıca  parti kurmayları tarafından, ‘Millî Görüş hayra motor şerre frendir. Size gelen sorulara Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ne diyorsa, onun söylediği ile cevap verin. Seçimden önce sandık müşahitlerimizi eğitmeliyiz. Bu seçim çok önemli. Her mahallede saadet, esnaf ziyaretlerimiz ve stand çalışmalarımız ve üye kayıtlarımız devam ediyor. Şuur derslerimiz kesintisiz devam ediyor. Devletten yardım almıyoruz. Üyelerimizin ödediği aidatlarla giderlerinizi karşılıyoruz.‘ söylemlerinde bulunulup 17 mahalle Muhtarından 11‘inden mahalle sorunlarıyla ilgili rapor aldıklarına da değindiler.

Toplantı Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Efrail Ozan‘ın kapanış konuşması ve Asr suresinin okunmasıyla sona erdi. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.