Dolar 34,2510
%0.03
Euro 37,6288
%-0.01
Altın 2.928,940
%0.25
Bist-100 9.150,00
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI´NDAN BAŞKAN HASAN CAN´A ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 13.11.2015 - 19:25

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ümraniye Şubesi İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan ve vakıf yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ı makamında ziyaret etti.

                Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye Şubesi İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan ve beraberindeki yönetimini makamında ağırladı. Vakfın kurulum çalışmasını tamamlayarak ilçe protokolüne tanışma amaçlı ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İlçe Temsilcisi  Eyüp Erkovan, vakıf olarak Ümraniyeli gençler için yürütecekleri çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili Başkan Hasan Can´a bilgi verdi.  Sohbet havasında geçen ziyarette İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, TÜGVA´nın Türkiye´deki gençlerin sesi olma yolunda kurulmuş yeni bir yapılanma olduğunu ifade etti.

(TÜGVA) Ümraniye Şubesi İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Can, ?Milletimizin en değerli varlığı idealist gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkabilmesi çok önemli. Bu amaca uygun gençleri İnşallah TÜGVA yetiştirecek. Bu vesileyle yeni bir oluşum içine girmiş olan TÜGVA yönetimine başarılar diliyorum? dedi.

Ziyarette İlçe Temsilcisi Erkovan; Başkan Hasan Can´a rahle hediye ederek, misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise; TÜGVA İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan´a  vav harfi figürlü tablo hediye etti.     

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.