Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Tartışma konusu olan video hakkında flaş gelişme! Videoda teröristler...

  • İstanbul Gündemi
  • 23.05.2023 - 22:58

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim mitinglerinde izlettiği video ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor.

VİDEONUN DOĞRU OLMADIĞI BELİRTİLDİ

Teyit.org’un haberinde, söz konusu videonun montajlandığı, kampanya filminde Murat Karayılan yer almadığı ve filme eklenen Murat Karayılan’ın tarihli bir görüntüsü olduğu ifade edildi.

GERÇEK KAMPANYA FİLMİNİN ÜZERİNDE OYNANMIŞ 

Teyit.org’a göre, İddiada adı geçen Murat Karayılan adını YouTube üzerinden aaratıldığında Karayılan’ın kesilmiş görüntülerinin gerçekte ait olduğu videoya ulaşılıyor. Videonun son bölümünde yer alan alkış kısmı kesilerek Millet İttifakı’nın klibine eklenmiş. Görüntülerde Karayılan “haydi” ifadesini kullanmıyor. Video ilk olarak 15 Ağustos 2021 tarihinde dolaşıma girmiş. Görüntülerde Karayılan “15 Ağustos” mesajı veriyor. Videoda kullanılan alkış sekansı kampanya filminin üzerine eklenmiş. Millet İttifakı kampanya filmini “Haydi etiketiyle 1 Mayıs ve 4 Mayıs tarihlerinde paylaşılmıştı. Kampanyada ittifakın liderleri yer alıyor ancak herhangi bir yerinde Murat Karayılan yok.

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.