Dolar 34,1524
%0.16
Euro 37,9956
%-0.26
Altın 2.880,690
%0.2
Bist-100 9.897,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet Yürüyüşü'ne başladı

Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet Yürüyüşü'ne başladı

Geçtiğimiz günlerde CHP'den ikinci kez ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan partisinin genel merkezine "Değişim Ve Adalet Yürüyüşü"ne başladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 03.07.2023 - 16:26

CHP’deki “değişim” tartışmaları sürerken CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne “Değişim ve Adalet” yürüyüşü başlattı. Özcan, “Bu yürüyüşü partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için başlatıyorum” dedi.

KENDİSİNİ BEKLEYEN KALABALIĞI SELAMLADI

Özcan, Atatürk Anıtı'nda kendisini bekleyen kalabalığın yanına Atatürk'ün otomobilinin replikası olan klasik bir otomobille geldi. Özcan, burada belediye bandosu tarafından çalınan marşlar eşliğinde kalabalığı selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Atatürk heykelinin önünde konuşma yapan Özcan, Atatürk'ten özür dileyerek sözlerine başlayıp, şunları söyledi: “Atam, şu anda senin kurduğun Cumhuriyet Halk Partisi başarısız insanlar tarafından yönetiliyor. Hatta bu gaflet içindeki CHP yönetimi partiyi 10 Aralıkçılara, Sorosçculara, terör sevicilere ve badem bıyıklılara peşkeş çekmeye çalışıyor. Hatta benim gibi Atatürkçüleri ihraç etmek suretiyle yıllardır mobbing ile partiden uzaklaştırmaya çalışıyor. İstiyorlar ki Atatürkçü gömleği çıkarsınlar.”

YÜRÜYÜŞÜN 10 GÜN SÜRMESİ PLANLANIYOR

Tanju Özcan'a eşlik eden gruptakiler de “Değişim” ve “Adalet” yazılı dövizler taşıyıp şapkalar taktı. Özcan, yürüyüş planlaması kapsamında bugün Bolu'nun Ankara yönünde yer alan Tekke köyü mevkisine kadar yürüyüş gerçekleştirecek. Özcan'ın yürüyüşünün 10 gün sürmesi planlanıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.