Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki! ‘Terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir’

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki! ‘Terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’den ihraç edilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özcan, ihraç kararını “Vatansever olmayan, koltuk sevdalısı herkese hayırlı olsun” sözleriyle değerlendirdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.07.2023 - 17:24

Yaptığı çıkışlarla ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleriyle sık sık gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özca, Yüksek Disiplin Kurulu’nun kararıyla partiden ihraç edildi.

ÖZCAN’IN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“Başarısız Bay Kemal, 12 seçim kaybetti ama anahtar liste ile kendi seçtirttiği YDK’ya beni partiden ihraç ettirtti.  Karar, emin olun sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bay Kemal, Atatürkçü kimseyi partide bırakmamakta kararlı. Vatansever olmayan, koltuk sevdalısı herkese hayırlı olsun.”

“YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE KURUCU DEĞERLERİMİZ…”

“Ben Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi çizgimden taviz vermeden yoluma devam edeceğim. Sorosçulara, Fetöcülere, 10 Aralıkçılara teslim olan CHP yönetimince atılmak beni küçültmez. Bu mevcut yönetimden de başka bir şey beklemiyordum. Bugün beni ihraç ettiler, yarın sırada Atatürkçü kalmaya kararlı olan diğerleri… Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu değerlerimiz…”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.