Dolar 34,1530
%0.16
Euro 38,0342
%-0.16
Altın 2.886,600
%0.4
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Özcan bu kez yollara düşecek! Bolu’dan Ankara’ya yürüyecek!

Tanju Özcan bu kez yollara düşecek! Bolu’dan Ankara’ya yürüyecek!

CHP tarafından 2. kez kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğim” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 23.06.2023 - 09:43

Açıklamaları ve çıkışlarıyla adından sıkça söz ettiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine çok konuşulacak bir harekete imza atmaya hazırlanıyor.

9 GÜN ÖNCE PARTİYE DÖNMÜŞTÜ

Geçen yıl belediye meclisi toplantısında el kaldıran AK Partili Hacer Çınar'a, 'Bana niye el sallıyorsunuz? Ben evli barklı adamım ayıp oluyor' ifadeleri ve kendisine yönelik protestolar sırasında makam odasının penceresine çıkıp dans ederek karşılık vermesi nedeniyle CHP tarafından 1 yıl süreyle geçici partiden çıkarma cezası alan Özcan, 9 gün önce CHP’ye geri dönmüştü.

CHP GENEL MERKEZİNE YÜRÜYECEK

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Beklemediğim bir şey değil. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a diktatör diyor ama kendisi de koltuğu bırakmıyor. Değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğim” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.