Dolar 34,0936
%-0.01
Euro 38,1035
%0.03
Altın 2.882,910
%0.27
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Süleymancılar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek açıklaması!

  • İstanbul Gündemi
  • 11.05.2023 - 18:06

Seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

İŞTE O AÇIKLAMA:

“Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin ilk halka talebelerinden olan Merhum Hüseyin KAPLAN Hocaefendinin hizmet usul ve üslubunu benimsemiş İslam ve Milli Kültüre Hizmet Vakfı, Ümraniye Cevherağa Vakfı ve birlikte hareket ettiğimiz 25 Dernek olarak 14/05/2023 genel seçimleri meyanında izahat ve beyanatta bulunma zarureti hasıl olmuştur. Esasen milletimizin ekseriyeti o büyük zatın hayat ve mücadelesini gayet iyi bildiğinden hakiki müntesiplerinin siyasi temayül ve tercihlerini de kolaylıkla tahmin edebilecektir.

“İZAHAT ONLAR İÇİN ZAİDDİR”

Bizi ziyadesi ile müteessif kılmaktadır ki gönül sultanımız, muktedamız, mürşidimiz Süleyman Hilmi Tunahan (k.S) Hazretlerinin mübarek isimleri 14 Mayıs 2023 genel seçimleri münasebetiyle, berhayat olsa asla müsaade etmeyeceği isimler ve siyasi partilerle birlikte zikredilir olmuştur. Öncelikle şu husus mutlak surette bilinmelidir ki; Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin has ve halis müntesipleri asla din ve mukaddesat düşmanlarıyla aynı siyasi çizgide bulunmaz, bulunamaz. Şeriatı ve hilafeti ilga edenlerle, tekke ve medreseleri kapatanlarla, islam harflerini değiştirenlerle, Allah demeyi yasak edenlerle, Ayasofya’yı müze yapanlar ve nice camiyi ahıra çevirenlerle bir cephede bulunmak Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin evladı değil hasmı olmak demektir.”

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I VE CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEYECEĞİMİZİ KAMUOYUNA İLAN EDERİZ”

“Biz o muhterem zatın gerçek mürid ve muhiplerinin 14/05/2023 günü bu ölçülerle hareket edeceklerini ve bu ölçünün tabii bir neticesi olarak Ayasofya’nın zincirlerini kıran, ülke Müslümanları ve ümmet üzerindeki mağlubiyet psikolojisini terse çeviren, bu sebeple de siyonizm ve kapitalizmin en büyük hedefi haline gelmiş, tüm İslam dünyası gibi bizim de medar-ı iftiharımız olmuş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı ve Cumhur ittifakını destekleyeceğimizi kamuoyuna ilan ederiz. Efendi Hazretlerinin isminin, din aleyhtarı olduğu müseccel kişi ve partilerle anılmaktan kurtulması ve o mübarek şahsın ve hakiki sevenlerinin bu töhmetten tezkiye ve tebriye edilmesi için bu izahatın yapılmasının zaruret kesbettiğini ifade etmiştik. Üstazın başlattığı hizmetin büyükçe bir kısmının riyasetini deruhte eden ve Üstazın isminin meşum zihniyetle birlikte anılmasına sebep olan zatın cemaate iletilmiş olan talihsiz talimatı, ümit edilir ki o mübarek zatın eteklerinden tutarak ahirete gitmek isteyen nice bağlısının ve seveninin uyanmasına, peşinden gittikleri zatın hakiki misyonunu anlamalarına vesile olur.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.