Dolar 34,1250
%0.08
Euro 37,9818
%-0.29
Altın 2.883,110
%0.28
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Siyasette ‘İmralı’ polemiği sürüyor

  • İstanbul Gündemi
  • 05.05.2023 - 15:45

Katıldığı televizyon programında flaş bir iddiada bulunarak iktidarın Öcalan ile görüşmesi için İmralı’ya bir yargı mensubunu gönderdiğini söylemişti. Akşener’e cevap Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan geldi.

“BU AHLAKSIZLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL”

Akşener’in iddiasına yanıt veren Bozdağ, “Bu bir ahlak meselesi. Rutin olarak yapılan teknik çalışma yazılarını çarpıtıyorlar. Teknikerler, hakimler gidiyor. Öcalan ile hiç alakası yok. Neyi anlatıyorsun, çık açıkla! Yazışmalarda hangi kurum talep etmiş hepsi yazıyor. Bu ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Kandil, Kılıçdaroğlu'nu desteklediği için yapıyorlar. Kendi ayıplarını böyle kapatmak istiyorlar yok böyle bir şey! O hakimin de diğerlerinin de adını açıklayın onlar yazışmaları yayınlamazsa ben yayınlayacağım. Eğer Akşener, o yazışmaları bugün yayınlamazsa ben yarın yayınlayacağım! Buradan da sesleniyorum. Arkadaşlarıma talimat verdim, yarın kamuoyuyla paylaşacağız” şeklinde konuştu.

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İmralı’ya kimin gönderildiğini biliyorum. Başka bir isimle giden... Açıklamam devlet açısından ayıp. Siyasetçi olsa vallahi söylerim. Yargıdan birini gönderdiler. İsmini değiştirerek gitti Anladığım kadarıyla basına yansıyan kısmı doğru olabilir, yani o açığa çıktı. Orada destek talep etmişler. 'Sonradan inkar ediyorsunuz, yazıya dökülmesi lazım' denmiş

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.