Dolar 34,1099
%0.28
Euro 38,1296
%0.19
Altın 2.861,200
%1.13
Bist-100 9.968,00
%-0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Seçimi kazanacağını söyleyen Başkan Genç’ten Oktay Aksu’ya gönderme! ‘Sarıyer’i bilen bir arkadaşımız aday yapılsaydı...’

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, sosyal medyada paylaştığı videoda dikkat çeken ifadeler kullandı. Genç, “Oy bölen değil, kazanan durumdayız” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.03.2024 - 16:12
  • Güncelleme: 12.03.2024 - 16:15

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından bir kez daha aday gösterilmeyen Başkan Şükrü Genç, yola bağımsız aday olarak devam ediyor.

“SEÇİMİN KAYBEDİLECEĞİ YÖNÜNDE OLUNCA DAHA DA ENDİŞELENDİK”

Bağımsız aday olma gerekçelerini anlatan Başkan Genç, “Altını çizerek söylüyorum. Benim koltuk sevdam ya da kişisel hırsım yok! Öyle olsaydı, teklif edilen birçok üst düzey görevden birisini kabul eder, bir başka yolda yürürdüm. Seçimi kazanabilecek, objektif kriterlere göre atanan, Sarıyer’i bilen ve tüm kazanımlarımızı daha ileriye taşıyacağına inandığım bir arkadaşımız aday yapılsaydı bayrak değişimini gönül rahatlığıyla yapardık. Elimizdeki veriler, seçimin kaybedileceği yönünde olunca daha da endişelendik. Sarıyerliler, ‘Sarıyer için yürü! Yürüyelim’ dedi ve yola çıktık. Biz oy bölen değil, kazanan durumdayız. Kaybedilme riski büyük olan seçimi, geri almak zorundayız. Sarıyer için tarih yazmaya çok yakınız. Bu tarihi de yine halkımızla birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.