Dolar 34,0829
%0.2
Euro 38,0422
%-0.04
Altın 2.834,670
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Şarkıcı Gülşen’den konserde ‘LGBT’ hamlesi!

  • İstanbul Gündemi
  • 13.08.2022 - 17:46

Yenikapı Etkinlik alanında gerçekleşen İstanbul Festivali kapsamında konser veren şarkıcı Gülşen’e ilgi yoğundu. Gülşen daha sonra sahnede, seyircilerinin verdiği LGBT bayrağını açarak, ‘Bunu en güzel köşemizde saklayacağız. Kalbimizin en güzel yerinde olarak’ dedi.

GÜLŞEN, ‘RAHATSIZ OLANLAR ARKAYA GİTSİN’

Gülşen’in ardından seyirciler de LGBT bayrağı açarak desteklerini de gösterdiler. Açılan bayrak sonrasında yapılan alkışlara izleyiciler tarafından sert tepki gösterenler de oldu. Bayraktan rahatsız olan ve aynı zamanda bu sebepten sahneyi göremeyen bazı izleyiciler tepki gösterdi. LGBT bayrağı sallayanlar ve tepki gösterenler arasında yaşanılan laf kavgası, arbedeye dönüştü. Durumu duyan şarkıcı Gülşen, LGBT bayrağından rahatsız olanlara, ‘LGBT bayrağından rahatsız olan arkaya gitsin’ diyerek tepki gösterdi.

SEYİRCİLERDEN BÜYÜK TEPKİ

Rahatsız olan dinleyiciler, Gülşen‘in bu hareketinden sonra konser alanını terk etti. Gülşen‘in LGBT bayrağı açtığı görüntüler sosyal medyada sıkça konuşulanlar arasında yerini aldı. Şarkıcı Gülşen sosyal medya kullanıcıları tarafından da linç girişimine uğradı.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.