Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarıyer tarihine geçen Başkan Şükrü Genç 4. dönem için aday adayı oldu

Sarıyer tarihine geçen Başkan Şükrü Genç 4. dönem için aday adayı oldu

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 31 Mart yerel seçimleri için aday adaylık başvurusunda bulundu. Başkan Genç, Sarıyer tarihinde üst üste 3 kez belediye başkanı seçilen ilk siyasetçi olma unvanına sahip.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.11.2023 - 20:29

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’na giderek aday adaylık başvurusu yapan Başkan Şükrü Genç’e çok sayıda partili eşlik etti.

BAŞKAN GENÇ’İN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

“2009  yılından beri bir süreklilik var. O zaman Sarıyer çok farklıydı. O yıllarda 13 yaşında olanlar da bunu duydu, bildi. Bu sürecin önemli tanıklarından biri de Sevim Başkan da burada. O gördüğüme de çok sevindim. Bu yol anca böyle yürünebilir. Yol yürünürken kesintiye uğramaması lazım. Kesintiye uğradığı an tekrar bırakılan yere dönmek zordur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bir arkadaş bayrağı alacak ve bir öndekine teslim edecek ki finale koşsun. Dolayısıyla biz hiçbir zaman bir işi yarım bırakan olmadık. 2009’da bu güveni veren halkımız, bize inananlar bu işi sonuna kadar götürmemizi, bayrağı dikilmesi gereken neresiyse oraya dikme görevi verdi. Bu sorumlulukla o dönem 13 yaşında olup şimdi ilçe yöneticisi olan bir kardeşimiz o da daha sonra başkasına bayrağı devredecek. Ancak böyle yürüyebiliriz. Daha yapacak çok işimiz var. Daha yeni başladık. 15 sene gün geçer gibi geçti. Bunun devamlılığını sağlamak zorundayız.”

“YENİ KADROLARI YETİŞTİRECEĞİZ”

“Değişim veya yarına yönelik kadrolar el ele yürüyerek, birliktelikle olmalı. Bayrak yarışı kesintiye uğramamalı. Eğer uğrarsa bir önceki yapılan çalışmalar boşa gider. Buna ne zamanımız ne de takatimiz var. Öncelikle parti üyesinden genel başkana kadar hepimizin yolu açık olsun. Birlikte olalım ki yeni hedeflere yürüyebilelim. Bugün de 2009’daki heyecanla geldim. Zamanı geldiğinde bu bayrağı teslim etme noktasında tabi ki ciddi manada mesafe kaydettikten sonra yeni kadroları yetiştireceğiz.”

“EĞER İKTİDAR OLMAK İSTİYORSAK İŞ SADECE SARIYER VEYA GENEL MERKEZLE BİTMİYOR”

“Türkiye her şeyiyle çok kozmopolit bir memleket. Bir bakmışsınız olmadık yerde Diyarbakırlıya, Rizelisine buluşabilirsiniz. Bu birlikteliği yalnızca Sarıyer’de de Türkiye genelinde sağlamalıyız. Burada konuşulan Rize’de, Rize’de konuşulan burada duyulmalı. Bunu hep birlikte başarabiliriz. Eğer iktidar olmak istiyorsak iş sadece Sarıyer veya genel merkezle bitmiyor. Her alanda her noktada insanlar arasında ayrım yapmayacağız. Herkes Cumhuriyet Halk Partili olmayabilir ama vatan, cumhuriyet ve Atatürk sevgisi ortak noktamız olmalı.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.