Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sarıyer Mahalleler Birliği’nden Başkan Genç’e teşekkür ziyareti

  • İstanbul Gündemi
  • 03.08.2022 - 15:57

Umutlarını yitirdikleri noktada yeniden yeşerdiğini ifade eden Sarıyer Mahalleler Birliği temsilcileri, bu yolda büyük çaba sarf eden Başkan Genç’e teşekkür etti.

“Bundan sonraki süreci hep birlikte takip edeceğiz”

Yaşadıkları mahalleler adına mücadele eden Sarıyer Mahalleler Birliği üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaretleri sırasında, “Mutluluk ziyaretlerimizi tamamlıyoruz. Bu işe baş koymasaydınız yapamazdık. Pınar ve Rumeli Hisarı mahallelerinden sonra diğer mahallelerin kararları alınınca işte o zaman bayram havası yaşayacağız. Bir yere ait olmadıklarını düşünerek doğdukları mahalleleri terk eden gençlerimiz artık geri dönmeye başladılar. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Umutlarımızı kaybettiğimiz bir anda yeniden yeşerttiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreci hep birlikte takip edeceğiz” dedi.

“Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım”

Belediye başkanlığına adaylığını koymasının en önemli nedenlerinden birinin mülkiyet sorunu olduğunun altını çizen Başkan Genç, “Sizler bu işin lokomotifisiniz. Benim de belediye başkanlığına aday olmamın en önemli nedenlerinden biridir. Bu işin peşini bırakmayacağız. Bütün mahallelerimizde hayata geçireceğiz. Birlikteliğimiz bu noktada da büyük önem taşıyor. Bunun memleket borcu olduğunu unutmamak lazım. Babalarımızdan bize ödünç olan bu yerlerimizi çocuklarımıza devredeceğiz. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.