Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarıyer’in kahramanı Şilan Kırklareli’nde hayat kurtaracak

Sarıyer’in kahramanı Şilan Kırklareli’nde hayat kurtaracak

Sarıyer Belediyesi’nin arama kurtarma köpeği Şilan, sel ve taşkınların vurduğu Kırklareli’ndeki bungalov tatil tesisindeki evlerin sürüklenmesi sonucu kaybolan vatandaşların kurtarma çalışmaları için görevlendirildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 07.09.2023 - 14:52

Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan Kırklareli'de etkili olan sağanak yağışlar sonrasında kaybolan vatandaşların kurtarılması için afet bölgesine gönderildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde sağanak yağmur, derelerin taşması ve su baskınlarına neden oldu. AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye, Polis Arama Kurtarma Timleri bölgede kayıp vatandaşlara ulaşabilmek için arama kurtarma çalışması başlattı.

5 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan ‘köpekli arama ekipleri’ yardım çağrısı üzerine, İstanbul Valiliği ve AFAD tarafından görevlendirilen Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan da çalışmalara destek olmaya devam ediyor. 5 kilometre uzunluğundaki vadide 900'ü aşkın kişinin yaptığı aramalar donucunda 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 1 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.