Dolar 34,0348
%0.04
Euro 37,8887
%0.06
Altın 2.824,610
%-0.02
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sabiha Gökçen’in 'Uyku Kabinleri'ne Avrupa Bölge Birinciliği Ödülü

Sabiha Gökçen’in 'Uyku Kabinleri'ne Avrupa Bölge Birinciliği Ödülü

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı dış hatlar terminalinde hayata geçirilen “uyku kabinleri” hizmeti, havacılık sektörünün en önemli ödüllerinden birini aldı.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.09.2023 - 11:43
  • Güncelleme: 28.09.2023 - 11:45

Seyahat öncesi yolculara terminal içinden çıkmadan ve rahatsız edilmeden uyuma, dinlenme ve çalışma imkanı sunan yeni konsept, bu yıl 13 Eylül’de Bangkok’ta gerçekleşen FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek + Konaklama Konferansı ve Ödülleri 2023’te etkinliğinde “En İyi Misafirperverlik Girişimi” kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi.

SEYAHAT YORGUNLUĞUNU ZEVKLİ BİR MOLAYA DÖNÜŞTÜRÜYOR

Sabiha Gökçen Havalimanı pasaport kontrol noktası sonrasında asma kat alanında yolculara hizmet veren Kepler Uyku Kabinleri, seyahat yorgunluğunu zevkli bir molaya dönüştürüyor. Uyku kabinleri, içerisinde yolcuların rahatça dinlenebileceği uyku üniteleri, duşlar, akıllı tuvaletler, valizlerini güvenle saklayabilecekleri dolaplar ve bir teras alanı gibi olanaklar sunuyor. Her uyku ünitesinde çeşitli dijital platformları ve kablolu televizyon kanalları izleme imkanı sunan TV ekranı, ergonomik yataklar, çalışma masası, dünya genelindeki priz tiplerine uyumlu şarj üniteleri, rahatlamanız için deniz dalgası sesi veren ve ses seviyesi ayarlanabilen bir hoparlör ile bir tablet bilgisayar yer alıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.