Dolar 34,0090
%-0.15
Euro 38,0108
%0.28
Altın 2.826,790
%0.85
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu’na ‘çekilemezsin’ baskısının görüntülerini yayınladı

Gazeteci Şaban Sevinç, İmambakır Üküş’ün kendisiyle ilgili “İftira atıyorsun” açıklaması sonrası CHP Kurultayı’nda ilk tur oylaması sonrası Kılıçdaroğlu’na “Çekilemezsin” diye baskı yapıldığı anların videosunu paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 06.11.2023 - 11:48
  • Güncelleme: 06.11.2023 - 12:13

CHP’de genel başkan seçiminin ikinci turda 812 oyla Özgür Özel’in zaferiyle sonuçlandığı büyük kurultaya dair tartışmalar sürüyor.

ŞABAN SEVİNÇ’İN PAYLAŞIMI

“Perde arkası…

-Vuruşa vuruşa kaybedelim…

-Ben izin vermiyorum

Kemal Kılıçdaroğlu’nu çekilme kararından böyle vazgeçirmişler. Kılıçdaroğlu ilk turda Özgür Özel’in önde çıkması üzerine “Yapacak bişey kalmadı” diyerek çekileceğini söyledi ancak… Danışmanı olarak bilinen İmambakır Üküş Kılıçdaroğlu’nun elini tutarak “Çekilemezsiniz, bu namussuzlara karşı ben izin vermiyorum” diye sert şekilde itiraz etti. İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu da ağlayarak “Çekilmeyin, buna hakkınız yok vuruşa vuruşa kaybedelim’ diyerek baskı yaptılar. Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da çekilmemelisiniz diyerek Kılıçdaroğlu’nu oyunu kullanmaya ikna ettiler.  Ve bu baskılar sonucunda çekilmeyen Kılıçdaroğlu ikinci turda ağır bir yenilgi ile kaybetti. Ali Öztunç, Kılıçdaroğlu’na önce çekilmelisiniz dediğini ancak diğer isimlerin çekilmemeye ikna etmesi üzerine Kemal beye “Madem çekilmiyorsunuz o zaman gidip oyuunuzu kullanın” dediğini aktardı.”

İMAMBAKIR ÜKÜŞ’ÜN PAYLAŞIMLARI

Şaban Sevinç sen yalancı ve iftiracısın... Buna rağmen ben sana bile "namussuz" demem.... Ben asla kimseye küfür ve hakaret etmem... Hele demokratik bir yarış içinde olan yol arkadaşlarıma asla demem ve denedim de... Orada dediğim şudur "Biz bu yola birlikte yola çıktık. Bizim düşüncelerimizi almadan bireysel olarak bu kararı alamazsınız bu kararı hep birlikte almalıyız " dedim... Ayrıca orada yalnızca Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler yoktu... Başta divan başkanı Ekrem İmamoğlu olmak herkes vardı... Özgür Özel ekibide oradaydı... Sana sorular sordum beni engelledin... Sana sorular sordum iftira atıyorsun yalan söylüyorsun...”

“AKLIN KARIŞMASIN DİYE PARÇA PARÇA SORUYORUM”

Sormaya devam ediyorum... Şaban Sevinç Halk TV'den neden kovuldun??? Murat Hazinedar dersem ne dersin? Sarıyer'de düğün desem ne dersin? 30 gün ramazan canlı yayın desem ne dersin.... Daha çok sorum var sınırlı aklın karışmasın diye parça parça soruyorum... Sorular bitsin belgeler dökümanlar da yayınlayacağım...”

“BEN HİÇBİR ZAMAN DANIŞMANIM DEMEDİM”

“Şaban Sevinç yalan söylemeye devam ediyor... Ben hiçbir zaman danışmanım demedim... Tam tersine böyle iddiaların hepsini yalanladım... Bunun böyle olduğunu sende biliyorsun ama bilerek yalan söylüyorsun... Bin kez kurultay olsa ve Özgür Özel ve  Kemal Kılıçdaroğlu aday olsa bin kezde Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklerim... Bunun nedeni kişisel değil siyasidir... Çünkü Özgür Özel bugüne kadar hiçbir şeye itirazı olan birisi değildir... Türkiye'nin içinde bulunduğu kutuplaşmayı aşmak ve Türkiye'nin bütün renklerini birleştirmek için Kemal Kılıçdaroğlu gösterdiği çaba çok önemli ve yol göstericidir... Bu CHP içinde Türkiye içinde önemlidir..”

“İFTİRA ATIYORSUN”

“Şaban Sevinç yalan söylüyorsun iftira atıyorsun... Sen orada değildin... Hele söylediğin gibi "izin vermiyorum" gibi bir hadsizlikte asla bulunmam... Yalnızca siyaseten değil kişisel tavrı ve nezaketiyle örnek bir insan olan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir saygısızlık asla yapmam.. Her zaman her koşulda Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olmak benim için bir onurdur... Bunu sen anlayamazsın...”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.