Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Saadet Partisi İstanbul Teşkilatı, Yaz Şenliği'nde buluştu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Gelenekse Yaz Şenliği Piknik Programı, bu yıl da on binlerce vatandaşın katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.08.2023 - 14:56
  • Güncelleme: 22.08.2023 - 15:14

Çekmeköy piknik alanında gerçekleşen etkinliğe; Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sabri Tekir, Saadet Partisi İstanbul milletvekilleri Birol Aydın, Mustafa Kaya, Bülent Kaya, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Millî Gazete İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ömer Yüksel Özek, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise programa telekonferans yöntemiyle katılarak konuklara hitap etti.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: “MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ DİYE BİR EFSANE ORTAYA ÇIKTI”

Teşkilat bilincinin önemine vurgu yapan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, "Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığımızın düzenlediği bu ve buna benzer toplantılar rutin çalışmaların yanı sıra kaynaşmamıza önemli bir katkı sağlıyor. Bildiğiniz gibi önemli bir seçimi geride bıraktık. Ancak yeni bir seçime hazırlanmak mecburiyetindeyiz. 8 ay sonra mahalli seçimler var. Bu seçimler bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Millî Görüş olarak ilk büyük başarımızı 1989 mahalli seçimlerine kazandık. Mahalli seçimlerde Konya, Van, Sivas, Kahramanmaraş'ı kazandık. Millî Görüş belediyeciliğinin ne olduğunu Türkiye'ye tanıtma fırsatını bulduk. O 5 yıllık süreçte bu illerimizde yaptığımız çalışmalar Türkiye'de ses getirdi. Bunun neticesinde ortaya Milli Görüş belediyeciliği diye bir efsane ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

“MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN FARKINI ORTAYA KOYDU”

Millî Görüş belediyeciliğinin sadece mahalli idareyle sınırlı kalmadığını belirten Temel Karamollaoğlu, "Biz sadece belediye hizmetleri yapmadık. Aynı zamanda sosyal hizmetler ve diğer konulardaki çalışmalara da katkı sağladık. Sadece yollarımız ve inşaatlarımız değil, bir ilin bütün ihtiyaçlarını karşılamayacak çalışmalara imza attık. Bu da tüm ülkede takdirle karşılandık. Bunun neticesinde 1994 yılında bir patlama yaşayarak 8 büyük ilde 28 şehir belediyesini kazandık.  O dönemki çalışmalarımız Millî Görüş’ün farkını ortaya koydu. İşte bu yüzdendir ki önümüzdeki mahalli seçimler ciddi önem arz ediyor" şeklinde konuştu.

ÖMER FARUK YAZICI: “YEREL SEÇİMLERDE EN BÜYÜK ZAFERLERİ ELDE EDECEĞİZ”

Programda yaptığı konuşmayla teşkilat mensuplarına hitap eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, "Sinemizdeki kardeşlik, teşkilatımızın hamurundaki inanç, azim ve kararlılıkla; 2024 yerel seçimlerinde milletimizin iradesinin asla algılarla dönüşmeyeceğini, hakikatin her zaman galip geleceğini, milletimizin gönlündeki ve zihnindeki bulunan yegâne adresin Saadet Partisi olduğunu herkese ispatlayacağız inşallah. Her kapıyı çalacağız. Her eli sıkacağız. Her yüreğe dokunacağız. Takatimizin sonuna kadar mücadele ederek yerel seçimlerde en büyük zaferleri elde edeceğiz" dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.