Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Saadet Partisi İstanbul’dan istişare toplantısı

  • İstanbul Gündemi
  • 16.01.2023 - 10:52

İstişare toplantısına; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Kaya ve Bülent Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeleri, Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Karamollaoğlu partililere seslendi

Ankara'daki programları nedeniyle toplantıya zoom üzerinden katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partililere hitap etti. Yaklaşan seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, sandıkta en büyük sürprizi Saadet Partisi'nin yapacağını ifade etti.

“Yürüdüğümüz yolda dayanacak omuzları kucakladık”

Toplantıda çalışmalarla istişareler yaptıklarını ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu vurgulayan İl Başkanı Yazıcı, “İlçelerimizin İstişare Heyetleriyle yoğun katılımlı bir şekilde bir araya gelmek. 'İstişare Heyeti' görevlilerine baktıklarında onların yükü altında olan büyüklerimiz, ağabeylerimiz, yaşlılarımız bizim. Saadet Partimizin en büyük başarıları için motivasyonu tazeledik. Yürüdüğümüz yolda dayanacak omuzları kucakladık. Genel Başkanımız canlı bağlantı ile bizlerle oldu. Bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Kaya ve Bülent Kaya, Genel İdare Kurulu üyelerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.