Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan Korkmaz masaya yumruğu vurup kalkmadı

Ramazan Korkmaz masaya yumruğu vurup kalkmadı

Son dönemlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın muhalif tiyatrolara maddi destek sağladığı ve bu desteklerle Türk aile yapısına zarar veren, milli ve manevi değerlere karşı muhalif tutum sergileyen, LGBT propagandası yapıldığına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.12.2023 - 15:29
  • Güncelleme: 12.12.2023 - 16:33

Özellikle LGBT propagandası içeren oyunlar ve bazı sanatçıların oyunlarına yüksek meblağlı destekler sağlandığına ilişkin iddialar kamuoyunda tartışılıyor.

KONUYLA İLGİLİ DETAYLI AÇIKLAMA YAPILACAK

Karanfil Sanat Tiyatrosu Sahibi Ramazan Korkmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sadece muhalif tiyatrolara maddi destek sağladığı iddialarının doğru olmadığını ve Bakanlık tarafından muhafazakar tiyatro ekiplerine de büyük destek verildiğini belirtti. Konuyla ilgili Bakanlığın sessiz kaldığı iddialarının da doğru olmadığını söyleyen Korkmaz, Bakanlık yetkililerinin gerekli çalışmaları yaptığını ifade etti.

BAKANLIK VE MUHAFAZAKAR TİYATRO EKİPLERİYLE GÖRÜŞÜYOR

Muhafazakar tiyatro ekiplerini ziyaret ederek temaslarda bulunan ve fikir alışverişi yapan Karanfil Sanat Tiyatrosu Sahibi Ramazan Korkmaz, söz konusu tiyatro gruplarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında köprü görevini yürütüyor. Bakanlık yetkilileriyle de yakın temasta bulunan Korkmaz, konuyla ilgili detaylı açıklamaların yapılacağını söyledi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.