Dolar 34,1660
%0.09
Euro 38,1934
%-0.13
Altın 2.909,730
%-0.81
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Osman Nuri Arslan'dan siyasette yeni bir adım!

  • İstanbul Gündemi
  • 19.03.2023 - 10:54


DEVA Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatında Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olan  Osman Nuri Arslan Milletvekili aday adaylığı için evraklarını İstanbul İl Başkanına teslim etmesiyle resmi süreci de başlatmış oldu.

“TÜRKİYE'NİN İÇİNDE BULUNDUĞU SÜREÇ BENİ SİYASETE GİRMEYE MECBUR BIRAKTI”

Osman Nuri Arslan adaylığı ile ilgili, “Türkiye'nin içinde bulunduğu süreç beni siyasete girmeye mecbur bıraktı” dedi. Aynı zamanda Arslan'ın Ümraniye İlçe kurucuları arasında yer aldığı da biliniyor. Deva Partisi teşkilatlarında da aktif şekilde görev alarak teşkilatın başarıları için çalışmalarını sürdürmeye devam eden Arslan “ Engelli, malulen emekli, dar gelirli vatandaşlarımızın dertlerini uzaktan duyarak değil, bizzat kendim yaşayarak tecrübe ettim. Bu acı tecrübeleri bir başkası yaşamasın diye, yüce Türkiye Meclisi'nde mücadele etmek istiyorum. Genel Başkanımız Ali Babacan ve diğer yol arkadaşlarım ile birlikte çalışacağız. Bizimki ateşe su taşıyan karınca misali… Bu adalet harekatının bir neferi olarak grev almak hem köylünün, hem işçinin hem de basın emektarlarının tüm sorunlarını yaşayarak deneyimledim. Halkın sesi olmak istiyorum." dedi.

OSMAN NURİ ARSLAN KİMDİR?

Aslen Erzurum Tortum'lu olan Osman Nuri Arslan 1983 yılında dünyaya gelmiş ve 3 çocuk babasıdır. Uydu haberleşme uzmanı olarak basın sektöründe 20 yıl görev yapan Arslan, 81 ilde ve yurt dışında görevini sürdürmeye devam etmiştir. Ulusal ve Uluslararası TV kanallarının yanı sıra ajanslarda da basın mensubu olarak çalışmaya devam eden Arslan, 2020 yılında yaşadığı hastalık sebebiyle malulen emekli olma kararı almış ve çalışma hayatını sonlandırmıştır.

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.