Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Orçun Şekercioğlu Ümraniye’nin ‘Refah’ı için aday oldu

Orçun Şekercioğlu Ümraniye’nin ‘Refah’ı için aday oldu

Ümraniye Belediye Meclisi Yeniden Refah Partisi Üyesi ve 2. Başkanvekili Orçun Şekercioğlu, partisi tarafından Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 02.12.2023 - 17:13

"Refahlı şehirler güvenli yarınlar" temasıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından kamuoyuna tanıtılan belediye başkan adayları arasında yer alan Orçun Şekercioğlu, “Milli Görüş belediyeciliğini 31 Mart akşamı hakim kılmak için yola çıkıyoruz” dedi.

“ÜMRANİYE'DE YENİDEN REFAH VAKTİDİR”

Belediye başkan adaylığı hakkında açıklama yapan Şekercioğlu, “Yeniden Refah Partimiz'den Ümraniye Belediye Başkan adayı olmak için yaptığım başvuru, bugün itibariyle sonuçlandı. Partimizin ilgili tüm kurulları ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın tensipleri ile Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmiş bulunuyorum. Bu süreçte emeği geçen tüm yakın dostlarım başta olmak üzere, İlçe Başkanımız Sayın Metin Akbaş'a, İlçe Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize, İstanbul İl Başkanımız Sayın Mustafa Doğan'a, İl Siyasi İşler Başkanımız Sayın Yunus Emre Taşçı'ya, İl Başkan Yardımcılarımıza, İl Yönetim Kurulu üyelerimize, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Kaderli'ye, komisyonda görevli tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza ve MKYK üyelerimize şahsım, gönül dostlarım ve tüm destekçilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Şimdi vakit Ümraniye'de Yeniden Refah vaktidir. Milli Görüş belediyeciliğini 31 Mart akşamı hakim kılmak için yola çıkıyoruz. Bismillahirrahmanirrahim” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.