Dolar 34,1919
%0.16
Euro 38,1337
%-0.29
Altın 2.926,150
%-0.25
Bist-100 9.776,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Orçun şekercioğlu"ndan 6"lı masa mensuplarına çok sert sözler!

  • İstanbul Gündemi
  • 25.03.2023 - 14:59

Şekercioğlu, 14 Mayıs seçimleri ile alakalı Millet İttifakı ve 6'lı masa mensuplarına seslenerek, 'Bu ittifakın içinde yer alan ve kendini vatansever olarak adlandıran tüm herkese açık çağrımdır! Yol yakınken bu yoldan dönün! Sandıkta sizinle görülecek çetin bir hesabımız var!' diye konuştu.

'SİZİNLE GÖRÜLECEK ÇETİN BİR HESABIMIZ VAR!'

Sözlerine PKK, HDP, FETÖ destekçisi ve Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük vaat edenlerle 
pazarlık yapanlara karşı seslenerek başlayan Orçun Şekercioğlu, 'Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, Gezi Eylemleri destekçisi ve finansörü ajan Osman Kavala'ya ve Fethullahçı Terör Örgütü'nün mensuplarına özgürlük vaat edip terör örgütünün siyasi uzantıları ile koltuk pazarlığı yapanlar! İyi biliniz ki sizinle görülecek çetin bir hesabımız var. 14 Mayıs'ta aziz milletimizin güçlü desteği ile sizi tüm vaatlerinizle sandığa gömeceğiz' diye konuştu.

'SÖZÜME İTİBARI OLAN HERKESE ACİL ÇAĞRIMDIR!'

Meclis Üyesi Şekercioğlu açıklamasına PKK elebaşlarının yaptıkları açıklamalara vurgu yaparak devam edip, 'Sözüme itibarı olan herkese acil çağrımdır!!!
PKK elebaşlarından art arda açıklamalar geliyor. Biri, 'Faşist Türk Ordusu her geçen gün saldırılarını arttırıyor. AK Parti ve MHP faşizminin devrilmesi şart' diyerek, 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekliyoruz' diyor. Bir diğeri ise Kılıçdaroğlu'nun helalleşme söylemine cevaben, 'Helalleşelim ancak helalleşme karşılıksız olmaz, yerel yönetimlere özerklik isteriz' diyor. CHP'den de malesef bu doğrultuda açıklamalar gelmeye devam ediyor' ifadelerini kullandı.

'GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİ MALESEF NE HALE GETİRİLDİ!'

CHP'nin içinden Ulusalcı yapının tasfiye edilerek örgütçü kafalara teslim edildiğini söyleyen Şekercioğlu, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu parti malesef ne hale getirildi. Kemal Kılıçdaroğlu merhum Deniz Baykal başta olmak üzere devlet, vatan, bayrak ve millet çizgisindeki tüm ulusalcı isimleri tasfiye ederek CHP'yi örgütçü kafalara teslim etti. Hele hele bir İstanbul il başkanları var ki evlere şenlik. 'Seçim bitsin de muhafazakarların yanında onlar gibi davranmaktan kurtulalım' diyecek kadar açık sözlü bir düşman!' diye konuştu.

'İŞ BAŞA DÜŞTÜĞÜNDE HAYALLERİNİ KABUSA ÇEVİRMEK BOYNUMUZUN BORCU OLACAKTIR!'

AK Parti Ümraniye Meclis Üyesi Orçun Şekercioğlu sözlerini tamamlarken 6'lı masanın içindeki kendilerini vatansever olarak adlandıranlara da seslenerek,
'Cümlelerimin başında da söylediğim gibi altılı koalisyon içinde kendini vatan, bayrak, devlet ve millet çizgisinde konumlandıran tüm vatandaşlarımıza acil çağrımdır yol yakınken dönün... PKK ile iş tutan kim olursa olsun geçmişte söylediğim gibi yine söylüyorum, iş başa düştüğünde hayallerini kabusa çevirmek boynumuzun borcu olacaktır!!!' diyerek sözlerini tamamladı.


Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.