Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
On binlerce çocuk Çekmeköy Çocuk Şenliği’nde doyasıya eğlendi

On binlerce çocuk Çekmeköy Çocuk Şenliği’nde doyasıya eğlendi

Çekmeköy Belediyesi’nin 4 yıldır aralıksız şekilde düzenlediği Çekmeköy Çocuk Şenliği, bu yıl da Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda 50 bini aşkın çocuk ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.09.2023 - 09:30

Çocukların severek izlediği Kral Şakir ve Sevimli Dostlar çizgi film karakterlerinin oluşturduğu müzikal gruplarının sahne aldığı şenlikte; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’da çocukların heyecanına ortak oldu.

ATÖLYELERDE KEYİF VAKİT GEÇİRDİLER

Birbirinden renkli şişme oyun gruplarında doyasıya eğlenen çocuklar; yüz boyama, sosis balon atölyelerinde keyif vakit geçirdiler. Alana giren binlerce çocuğa rengarenk balonların dağıtıldığı programda; çizgi film karakterleri ve Çekmeköy Çocuk Dergisi’nin sevilen karakterleri Bilge İle Kağan’da çocukların neşesine neşe kattılar.

“ÇOCUKLAR VE ANNE BABALAR MUTLU OLUNCA BİZ DE MUTLU OLUYORUZ”

Çocukların mutluluğu her şeyden daha önemli olduğunu vurgulayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İki gündür gerçekten on binlerce evladımızı ve ailelerini burada ağırladık. Çocuklar ve anne babalar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz.  Tabii bu sene eğitim alanında da çok ciddi destekler de yaptık. 50 bin öğrencimiz var devlet okullarımızda okuyan, bu öğrencilerimize kırtasiye yardımı yaptık. Yine ilçemizde oturan Üniversite öğrencilerimize de 7 bin lira destek verdik. Böylelikle hem eğitime, hem gençlerimize destek verip, düzenlediğimiz şenlikle bugün bütün evlatlarımızı aileleriyle birlikte mutlu ederek onların yanında olduğumuzu gösterdik” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.