Dolar 34,1357
%0.08
Euro 38,2466
%0.21
Altın 2.921,060
%0.22
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ön başvuru süreci başladı! Tam 45 bin öğretmen...

  • İstanbul Gündemi
  • 24.03.2023 - 10:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde; atamalar ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Uzun süredir atamasının yapılmasını bekleyen öğretmenler için ön başvuru tarihi belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından; öğretmen atamaları için ön başvuru tarihlerini duyurdu. Atama için başvuru tarihlerinin ise; 27 Mart ille 1 Nisan aralığında gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Atamaların ise; 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.

‘ÖNCELİK AFET BÖLGELERİNİN’

Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Mart tarihinde yaptığı açıklamada, öğretmen atamalarının gerçekleştirileceği müjdesini vermişti. Erdoğan paylaşımında, ‘Sevgili vatandaşlarım ve eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle müjdeyi paylaşmak istiyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini daha da arttırmak, kadromuzu daha da güçlendirmek için; 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Ataması yapılacak olan öğretmenlerimizi öncelikli olarak deprem yaralarının sarılması için; afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun’ dedi.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.