Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ömer Faruk Yazıcı o tehlikeyi anlattı! ‘Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlike...’

Ömer Faruk Yazıcı o tehlikeyi anlattı! ‘Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlike...’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlikenin ahlaki çöküş olduğunu belirterek, bazı sosyal medya platformlarında yaşananları eleştirdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.11.2023 - 09:58

Başta TikTok olmak üzere bazı sosyal medya platformlarında yaşananlar Türk kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, bir tepki de Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’dan geldi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

“Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlike, ahlaki çöküştür! Bugün ülkemizde hazin bir ahlaki savruluşun çarpıcı manzaralarını görüyoruz. Özellikle TikTok ve benzeri platformlar üzerinden sanal fuhuş adeta normalleştirilmektedir. Sokaklara düşmesine ramak kalan bu rezilliklerin sosyal medyada serbest olmasına izin veremeyiz! Gerekirse platformlara erişimi kapattırmaya kadar gidecek bir mücadeleyle bu ülkenin gençlerini yok oluşa sürükleyenlere hadlerini bildirmek zorundayız. Hiçbir güç, bu ülkenin evlatlarını pespaye teşhirciliğe malzeme, düşkünlüğe meze yapamaz!”

“DEVLETİ YÖNETENLER GAFLET UYKUSUNDAN BİR AN EVVEL UYANMALIDIR”

“Enflasyondan, işsizlikten kaçış yolu olarak teşhircilik yolunu seçmek cehalettir; cehaletin sonu sadece felakettir. O yüzden diyoruz ki, enflasyon sadece bütçeleri yok etmez. Enflasyon ahlaki çöküşe yol açarak aile kurumunun yok olmasına kapı aralar. Devleti yönetenler gaflet uykusundan bir an evvel uyanmalıdır. Adil devlet, adil paylaşım ve insanca yaşam düsturları, devlet işleyişine silinmez bir şekilde nakşedilmelidir.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.