Dolar 34,1099
%0.28
Euro 38,1296
%0.19
Altın 2.861,200
%1.13
Bist-100 9.968,00
%-0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ömer Faruk Yazıcı’dan seçim değerlendirmesi! ‘Üzülerek söylüyorum ki...’

Ömer Faruk Yazıcı’dan seçim değerlendirmesi! ‘Üzülerek söylüyorum ki...’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.05.2023 - 10:19

Seçim için büyük gayret ve özveriyle çalıştıklarını ifade eden Yazıcı, seçimde eşit şartlarda yarışmadıklarını belirtti.

YAZICI’NIN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

“2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Üzülerek söylüyorum ki siyasi nezaketten uzak bir seçim sürecini geride bıraktık. Milletimizin birlikteliğine dokunacak zararın göz ardı edildiği bir karalama kampanyasının sırf kazanmak uğruna yürütüldüğüne şahit olduk. Bizler, ortaya koyduğumuz demokrasi mücadelesinde milletimize ve ülkemize olan görevimizi siyasi nezakete riayet ederek yerine getirmeye gayret ettik.”

“ÇABAMIZ; MİLLETİMİZİN YÜKSEK MENFAATLERİNİ SAĞLAMAK YÖNÜNDE OLACAKTIR”

“Bu süreçte büyük bir özveri ve çalışkanlıkla çaba sarf eden Gençlik Kollarımızdan Kadın Kollarımıza kadar Saadet Partimizin tüm teşkilatlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Tarihimizin en büyük toplumsal kucaklaşma siyasetinin mimarlarından olan Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürü borç biliyorum.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çabamız; milletimizin yüksek menfaatlerini sağlamak yönünde olacaktır.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.