Dolar 34,1105
%0.28
Euro 38,1427
%0.23
Altın 2.869,290
%1.41
Bist-100 9.910,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ömer Çelik’ten CHP’ye sert sözler! ‘Millet iradesine saygısız bir biçimde...’

Ömer Çelik’ten CHP’ye sert sözler! ‘Millet iradesine saygısız bir biçimde...’

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, oy sayımının tüm hızıyla devam ettiği 28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2. Tur Seçimi için basın açıklaması yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.05.2023 - 18:17

Ömer Çelik, cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim yarışı devam ederken önemli açıklamalarda bulundu.

ÇELİK AÇIKLAMASINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“Türkiye ilk defa bir ikinci tur seçimini deneyimledi. Şimdi açıklanan sonuçlar Sayın Cumhurbaşkanımıza yüksek teveccühün güçlü bir şekilde devam ettiğini belirtiyor. CHP Sözcüsü telaş içerisinde açıklama yaptı. Bu açıklamada parti içinde müşahitlere verilmesi gereken dersin bir takım unsurlarını ekranlarda paylaştı.”

“SUYU BULANDIRAN AÇIKLAMA CHP GENEL MERKEZİDEN GELMİŞTİR”

“Hiç kimse balkon konuşması yapmasın suyu bulandırmasın diye bir ifade kullanıyor. Faik Beyin bilmesi gereken şu süreçte suyu bulandıran yegane açıklama 14 Mayıs gecesi CHP Genel Merkeziden gelmiştir. 13. Cumhurbaşkanı adına konuşuyoruz diyerek açıklama yaptılar. Aramızda kalsın kazandık gibisinden son derece sorumsuz, millet iradesine saygısız bir biçimde tavır ortaya koydular. Suyu bulandırma faaliyetinin 14 Mayıs gecesi CHP genel merkezinden yapıldığıdır.”

“BÜTÜN VERİLERE HERKES ULAŞABİLİYOR”

“Türkiye güven içinde Seçim yapmıştır, yapmaya devam ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu, 14 Maıs'tan önce kimse evden çıkmasın demişti. Bir kere daha söylediğinin yanlış olduğu ortaya çıktı. Bugün de demokrasi şöleni gerçekleştiriyoruz. Hepimiz bu sonucu net şekilde göreceğiz. Telaşa gerek yok, CHP Genel Merkezi'nin tansiyon üretmesine gerek yok. Bütün verilere herkes ulaşabiliyor. Bu milletimizin demokrasiye sahip çıkması konusundaki büyük iradesidir.”

“HEP BERABER SONUÇLARI BEKLEYECEĞİZ”

“Bugünler demokrasiye saygı günleridir. Bugünlerde söylenen tüm sözler insanların ömür boyu alınlarında taşıyacağı günlerdir. Bütün vatandaşlarımız demokrasimize sahip çıkmıştır. Sakin bir şekilde, kimsenin telaşa kapılmasına gerek yok. Hep beraber sonuçları bekleyeceğiz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.